28 Mart 2018 Çarşamba

MİCROSOFT OFFİCE VE GÜNLÜK HAYAT

MİCROSOFT OFFİCE KURSLARI ile ilgili görsel sonucu







Microsoft kullanıcılarının yazılımlarını gerekli düzeyde ve işlevsellikte kullanamadığını belirtmektedir.Yapılan bir analiz sonucunda kullanıcıların wordu kolay bir kelime prosesörü olarak gördüğü ve çoğu bireyin sınırlı işlerde bu uygulamayı kullandığı saptanmıştır.

 Aynı anda microsoft excell hızlı bir program olmasına karşılık sadece hesaplama işlemcisi olarak görülmektedir.Oysa excell çeşitli programlarla birlikte tümleşik bir program olarakda kullanılabilir.

Eksikliklerin kapanması ve teknolojiyi daha etkili kullnabilmek adına microsoft office kurslarına gitmek aplikasyonları daha aktif kullanabilme becerisini bizlere aktarır.


ÖR:EXCELL KURSU 

Çağımızın en gelişmiş elektronik tablosu olan excell programıyla kayıt tutup hesaplamalar yapabilirisiniz.

Excelli daha verimli ve aktif kullanabilmek adına eğitim derslerinden faydalanmalıyız.Bu sayede en karmaşık işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Excell eğitimi sayesinde kullanıcılar etkili örneklerle programı güncel yaşama uyarlamayı sağlayabilmekte ve çalışma hayatına artı performanslar katabilmektedirler.


NOT: Diğer tüm micrasaft office programları içinde geçerli olan eğitimler insanların günlük hayatlarına olumlu etkiler sağlar.


KAYNAKÇA: https://www.chip.com.tr/forum/microsoft-office-becerileri-ogrenmenin-faydalari_t310469.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder